noncreativ

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Milenky, pôžičky, úvery a televízia do každej rodiny

Roky som nebol zvyknutý sledovať televíziu. Ani neviem, kedy som v rodnom dome televízor naposledy vôbec zapol. Dnes bývam v nejakom tom prenájme (peniaze do vetra) a dali mi sem televízor. Priateľka ľúbi pozerať, ja to zapnem, aby nebolo ticho. Potom sa zapozerám a vyzerá to tak, že ak človek nemá BMW radu 111, tri pôžičky na sporák, chladničku a biolampu, hypotéku na byt a chatu pod Devínom, tak je out.

Som out. Peňeži ňeni. Teda je, ale človek si to predstavoval inak. "Kríza" melie tých bez kontaktov v politike a nakoľko je problém zohnať zákazku pre môjho šéfa, ktorý tých kontaktov má až až, nemám sám vôbec chuť uvažovať o nejakom vlastnom kšefte (a zháňaní vlastných zákaziek), kde budem musieť platiť štátu obrie dane, odvody a v neposlednom rade tú najvyššiu položku - úplatky úradníkom a ďalším dôležitým ľuďom s pevnou pracovnou dobou 6 hodín denne.

Mám rád prácu, chcem robiť, makať, rozumom aj rukami. Vlastne to aj robím, len tej roboty je málo. S vysokou školou (myslím, že s veľmi kvalitnou VŠ) som dva týždne tak z nudy nahadzoval strojníkovi do lopaty bágra suť pri búraní. Lebo sa mi chcelo. Vyzeral som ako správny roboš. Pristavili sa ku mne fagani zo susednej školy s tým, že tento železný stôl chce ich triedna vyhodiť do nášho kontajneru. Že veď tam máte železo ujo a môžete ísť za to na pivo, veď mi dajú naňho aj päť korún. A tak. Sexi mamičky sa pri mne tiež nepristavovali s obdivom, len aby sme im tú ich káru od manžela pri tej búračke nepoškodili, keď si ju odparkujú vedľa kontajnera.

Mal som byť nejaký smiešny právnik, sudca alebo sociálny pracovník v kvádre, svet by si ma asi vážil. Celkom sa na tom všetkom smejem a dúfam, že dotyční sa neurazia. Výžierky.

Človeku by bolo treba tých 3 tisíc mesačne, pekné silné auto, primerane práce, peknú nohatú a obdarenú milenku s dlhými vlasmi a nekonečným sexuálnym apetítom. Plus tú životnú partnerku na všetko ostatné. Nasieranie sa a tak.

;)

Na návšteve | stály odkaz

Komentáre

  1. veru, reálny opis skutočnosti tisícok rodín ........
    ==Človeku by bolo treba tých 3 tisíc mesačne==človeku by bolo treba iba mať istotu, že každé ráno bude môcť isť do práce/roboty, za tú robotu bude mať pravidelnú primerane dostatočnú mesačnú odmenu, za ktorú si budú môcť zaplatiť vlastný nájom, uhradiť nezabíjajúcu výšku splátky za hypotéku, mať vlastnú jednu kľudnú, sympatickú, tolerantnú manželku/partnerku; nie manželku,nervóznu, utrápenú, ktorá musí trikrát obrátiť euro, kým sa rozhodne kúpiť/uhradiť to najdôležitejšie, nie rozmýšľať, čím nasýtiť, aby to aj zdravé aj lacné bolo, ale rozmýšľať, kde strávite príjemný večer, či na prechádzke so zmrzlinou v ruke po parku, alebo s krabím koktailom na terase v hoteli. Potom by svet bol ružový a plný optimistických ľudí, ktorým by nevadilo, že im do tých 3 tisíc aj polovička chýba.
    publikované: 17.11.2012 08:09:20 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. pozicky,
    uvery,televizie...ale v ktorej reklame sa propaguju milenky?:-)
    publikované: 20.11.2012 16:13:41 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. bon
    No milenky... Na tie mam reklamu na kazdom kroku, len ma ziadna nechce :)
    publikované: 20.11.2012 21:59:57 | autor: noncreativ (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. veru
    pravnikov si svet vazi, ved 5-rocna koncipientska prax ohodnotena zivotnym mimom pre mladeho cloveka s jednou z najtazsich skol je adekvatnym uznanim : )
    publikované: 21.11.2012 09:07:17 | autor: haha (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. tak to je
    jasne,mas milenkovu iluziu:-)kto dnes,v tomto state,kto normalne pracuje (v zmysle,ze da svojich 8,5,nemusi cezcasovat,neberie uplatky,neni poslanec,atd)moze mat spokojnu pracu,spokojny prijem,spokojne vela casu na spokojnu partnerku a spokojnu milenku?z toho kuka akurat stres a perspektiva,ze namiesto nespokojnej partnerky,ktoru nasieras a ktora teba,ziskas este nespokojnu milenku:-)ale iluzia je to pekna:-))
    publikované: 21.11.2012 09:37:19 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. a ten nekonečný sexuálny apetít bohato obdarenej
    ti v istom veku môže byť aj veľmi na záťaž,
    môžeš to vyskúšať, uvidíš na vlastnej koži

    záleží, v akej vekovej kategórii sa nachádzaš
    človek verí až tomu, čo zažije naživo
    všakže

    publikované: 21.11.2012 10:22:38 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. .
    haha som vedel ze sa niekto chyti, lebo teba sa to isto bude tykat ;)

    boon na nasieranie je vylucne partnerka, to zasa brrr, nik iny!! :))

    pippa tak vek vek...ten uteka, clovek si ma vraj uzit mi hovorili :))
    publikované: 21.11.2012 23:22:56 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  8. jo a inak
    nehovoril som o penaznomohodnoteni povolania :)

    rad by som si vymenil dakych rimanov alebo nejaku tazku skusku z inych skol ako medina pravo etc s takou statikou, pruznostou plasticitou, betonom u bajzu alebo fyzikou u nas , ze kto da co lahsie :)
    publikované: 21.11.2012 23:29:21 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  9. ti hovorili?
    tí, čo sú v štyridsiatke vyžití a opotrebovaní ako mentálni (a fyzickí) Matuzalémovia ? :/
    publikované: 22.11.2012 08:48:35 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. pippa
    užiť s mierou podľa mňa si jednoznačne treba! :)
    publikované: 22.11.2012 14:59:34 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  11. ...dokonca
    aj ked nie je streda!:-)
    publikované: 22.11.2012 18:07:14 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  12. s píš bonbón
    ;)
    publikované: 22.11.2012 18:27:59 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014