noncreativ

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Polusové čikity

Práve som sa vrátil z obeda/obedu v tom našom Poluse. Keď mám kancelárske obdobie, chodím väčšinou tam. Keď mám sebe vlastné časovo neobmedzené obdobie pubertálnej nevycválanej ruje, očumujem väčšinou všetky pipky, ktoré sa tam mihnú. A že sú to kočky o tom niet pochýb.

Silné vety plné béčkového pornoklišé: "keby hentá dala, tak ju sundáám a nikto sa nikdy nedozvie, nič sa nestalo, bude len sakra fajnová spomienka", mi behajú po hlave nonstop, až mi steká polievka po brade a ryža sa sype všade okolo taniera. Som prasa, viem. Ale tiež viem, že som vždy zostal pri interných rečiach a nespravil žiadnu hlúposť voči tej svojej milovanej a hlavne najviac milujúcej (tak veľmi milujúcej až to musí skrývať, ako sa za to hanbí, že ma tak bezmedzne musí milovať telom i dušou) priateľke.

Ale dnes to bolo o inom. Stretol som ju najprv vo vedľajšom rade na obed. Obyčajne nádherná. Športová vesta, ale pod ňou elegantný žltkastý sveter, biele rifle, tenisky. Hovorím si: "Baba, čo si nevie vybrať, čo chce." Potom som ju stretol, keď už sedela, porcia z Nordsee - chce byť mrte zdravá a stále taká tenká s pôvabnými podsvetrovými krásavicami a dlhými nohami. Vrr. (Stále žiadne sexuálne narážky a predstavy!!) Snažil som sa sadnúť niekde blízko. Aspoň bajočko sledujem cez plece. Dokonale vystretá, distingvovaná, slušne jediaca slečna, ktorá si medzi každým siedmym sústom dala prestávku v jedení - treba jesť pomaly...
Zbadala ma, ako intenzívne čumím na to okno za ňou. Potom to už bolo trápne, čo už, pozeral som ďalej.
Dojedla skôr ako ja. Namýšľam si, že naschvál prešla až ku mne najbližšiemu odkladaciemu fleku na tácky, prešla s vystretou chrbticou a krásnymi kozami (to sa inak nedá, sorry) popred mňa a ani nemrkla. Vrr.

Vetril som, kam išla, stratil som ju...
V momente opadla moja erekcia chrbtice a náhla potreba jesť slušne a pomaly, aby som vyzeral ako ťažký kaliber gentlemana a muža nad vecou. Dožral som, dočítal noviny a treskol tácku krivo na odkladací flek! Rebel.

Prešiel som päť krokov smerom k mekdonaldu a ona tam sedela na zadočku (s dlhými hnedými vlasmi prehodenými cez jedno plece a trčiacim sexi uškom) a kotila burger. Snažil som sa nemrkať na ňu, ale ona mrkala na mňa. Do takej by sa vedel človek zamilovať.

;)

Na návšteve | stály odkaz

Komentáre

  1. oslovil si ju? :)
    publikované: 20.02.2013 17:38:04 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ale kde
    dufal som, ze ked sa budem tvarit ako indiferentny kkt, tak ma oslovi ona
    publikované: 20.02.2013 17:47:15 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  3. a začína sa obdobie s názvom
    stretnem ju ešte? :-)))
    publikované: 20.02.2013 20:50:48 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  4. júj
    to bolo milé, sa tu usmievam...:-)
    publikované: 21.02.2013 17:21:19 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. treba sa prihovorit
    ;)

    zeny su staromodne a cakaju na prvy krok a vzdy budu :)
    publikované: 22.02.2013 15:22:08 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :)
    no veru...nestretol :P smrk

    a neprihovoriim, ona by nechcela aj tak :D to si clovek nahovara :)
    publikované: 25.02.2013 22:00:30 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014