noncreativ

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Po čom mladý muž ako ja túži (nejde dokopy s kostolným poriadkom)

Na Miletičku dnes padla hmla a noc príliš skoro, zatienila výhľad na Rozadol aj park, v ktorom sa tak rada prechádza tá pôvabná slečna s dlhými punčochami, krátkou sukňou a labradorom...

Mám úžasnú nedeľu. Dlhý spánok, výdatné raňajky, upratanie bytu, nákup, pečenie kuraťa so zemiakmi, cvičenie, sprcha, žranie... Teraz klepem riadky odnikadiaľ nikam, drink made in Lemmy "Jack & Coke", ktorý mi pomôže na moje boľavé hrdlo a unavené telo po cvičení (dosť chabom, ale aspoň niečo).

Som uličný kurevník. Nechcem o tom vlastne rozprávať, ale chcem to povedať. Žiadnu som zatiaľ nepodviedol, ale jednoducho som uličný kurevník. (Ak by som bol fešák, možno by som dával dole doradu...)

Medzi solventnú spoločnosť prídem otrhaný. Do pajzlov chodím elegantný. Na skinheadské akcie chodím s dlhšími vlasmi, na crustoviny si hlavu vždy oholím. Pre boháčov som chudák a pre chudákov som boháč. Svoje miesto som nikdy nikde nenašiel. Doma sa cítim v každej izbe, v ktorej som sám. Áno, som oportunista, provokujem už len tým, že som, že niekam prídem, že niečo poviem, alebo len ostanem mlčať. Podľa mňa jednoducho taký ľudia na svete sú.

Mám rád mier, ale ešte radšej si udriem, aby som dosiahol vnútorný pokoj. Veľa šancí na to nemám, vždy ich je viac... Celkom dlho som nedostal bitku. A mne to nejak chýba.

Milujem ženy ale veľa som ich reálne nemiloval. Vyberám si neresť - štvrtý jack & coke. Vnútorné som šťastný, zdravý, milovaný a milujúci človek. Za to ďakujem. Všetky frajerky, ktoré boli navonok milučké šteniatka boli vnútri veľké fúrie a naopak. Má to tak byť? Mal som jednu, ešte na výške. Pravidelne sme spolu opití spávali (vždy bez sexu, čo celkom nechápem) a asi sme sa ľúbili, lebo inak by mi nepovedala niečo takéto: "Ja všetko skurvím, nemôžeme byť spolu." Ja na to, že OK. O týždeň ju dal dole kamarát a mňa to celkom rozosmútilo. Už je to šesť rokov. Ja mám celkom dobrú pamäť na tie svoje kočky. Vlastne každú jednu z nich stále ľúbim. Niektorú viac inú menej. Niektoré sú stále bohyne a mohli by mi vyrvať srdce z tela cez riť a aj tak by som ich miloval a chcel. Navonok som mladí a sklamaní (tá jota je tam naschvál, jedná sa o moju obľúbenú pieseň), možno preto, že som mohol dosiahnuť oveľa viac ako som dosiahol, ale nedovolili mi. Nevybojoval som si tie šance. Vlastne šance som vybojoval a dosť veľké, ale pustil som ich. Nič nedokončím.

Minule ma dojebával kamarátkin nabiják, že som študované hovno a nič z praxe neviem a podobné kecy. Čo na tom, že som miešal na škole v labáku 120-140 MPa betóny, povyhrával súťaže, všetko sám. Nič. V Holcime mi napísali na moje 4 žiadosti o prácu, že nie som vhodný adept do labáku pre moju neskúsenosť.

K tým túžbam z nadpisu:
Dopiť fľašu, mať tu babu (ideálne tú svoju, ale tá ma má nejak na háku), dať si krásny dlhý sex, počúvať platne a mať v piči.

Realita? Desiaty raz si pustiť Mladých a sklamaných, potom zapnem gramec, hodím tam Blood for Blood, dopijem fľašku a odpadnem. Čuz.

PS: Iba ak by nejaká chcela prísť. Napríklad tá s tým psom z nášho parku. Vôbec neviem, ako vyzerá, ale tie pohyby... Ako tá moja, len vyzerá navonok zlá, teda bude vnútri dobrá. S vami je to naopak. Jo a, kurevsky mi chýba NHL.

Kto prišiel až sem, ďakujem. Kto si dokonca našiel ten rámus, vau. Chýba mi spoločnosť? Tomu neverím. Pre boha...


Na návšteve | stály odkaz

Komentáre

  1. nonco,
    jaky ramus?:-)
    publikované: 17.12.2012 09:42:34 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. taký nebezpečný
    bonbón, no nie? :)
    publikované: 17.12.2012 10:24:49 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  3. puberta!
    Rada citam tvoje texty. Mozno aj preto, ze z nich netaha okazala okridlenost. Optimizmus skor od teba netreba ocakavat. Preto si myslim, ze si rovnako ako zeny, ktore opisujes, tu "zly" ale navonok by si nikto len tak nespojil tvoje texty s tvojou osobou. A preto, mozno aj pre seba, ako sa hovori- si jednoducho lietadlo, medzi ludmi. Pustim si gramofon a vseto bude fajn!
    publikované: 17.12.2012 12:02:41 | autor: emka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. puberta...
    už minimalne desiaty rok po sebe... ;) vystihla si to :)
    publikované: 17.12.2012 12:24:30 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  5. nonco, nooonco..
    co ako budes robit a sa tvarit aj tak ta kazdy odzube(vcetne samneho seba) lebo dobreho cloveka v dnesnej dobe kazdy odzube a dobry clovek sa neskryje za nic, ten protajsok to totizto zivocisne vyciti aj ked to je blb na n tu...,..vier mi...a takisto ti musim povedat ze najlepsie je to mat v lavej zadnej a napriek vsetkemu a kazdemu aj tomu co si mysli ze ma odzubal sa uchechtnut, mrdnut plecom a zit si svoje ako sa raci a a paci pokial okolnosti dovolia.. :-)..o tom to je aj ked sa niekedy moze zdat inac..maavam
    publikované: 17.12.2012 13:52:31 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. no,
    hej:-)
    publikované: 17.12.2012 15:26:53 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  7. mrdnut plecom je super výraz ;)
    bonbón som nekonkrétny, že? :)

    a ešte ma napadla jedna vec... tak ako ja ľúbim všetky tie svoje bývalé jednu viac inú menej, tak ma oni majú jedna viac a iná menej zabudnutéhoo a či ba aj možno v pi... :))
    publikované: 17.12.2012 18:15:43 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  8. nonco,
    no hej,dost nekonkretny:-))
    a vies co?to ti moze byt jedno jak to maju ony a kde ta maju,hlavne je,ze ty ich lubis a vsetky,to je zlate
    publikované: 17.12.2012 18:34:39 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  9. to je zlaté pre teba
    a smutné pre mňa zároveň :) ale si zlatá, že to je zlaté.

    rámus je moja hudba, všetka :)
    publikované: 17.12.2012 20:04:45 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  10. ano je,
    ale trvam na tom,ze i pre teba.skus si predstavit,ze by si ty ich mal (sak vies gde),abo sa na ne hneval,abo ich nenavidel,abo na ne uplne zabudol a etc.to je predsa pekne a zlate,ze si ich lubil a stale lubis-viac-menej.takto je to ovela lepsie a smutne len trosku
    publikované: 17.12.2012 21:54:26 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  11. hm
    ze ta to este stale bavi marek. žasnem.
    vyrazy typu dat dole..respektujem ked si ludia nekladu servitku pred usta, ale len pokym si nevymyslaju. seru si potom sami do huby.
    publikované: 17.12.2012 22:25:40 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. bonbón ty si furt taká pozitívna? :D
    t eh celkom nechápem. dotyčná spomienka vôbec nebola o tebe, ak ide o to. ak ide o ine, nechapem duplom.
    publikované: 17.12.2012 22:43:35 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  13. co si?
    vzdy nie:-)
    publikované: 18.12.2012 11:12:07 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  14. bonbónik
    inak by si sa čudovala, ale ja som tiež často pozitívec :P :)
    publikované: 18.12.2012 14:05:44 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  15. no
    neke:-) ale hej,pripustam a moc sa necudujem:-) skus si predstavit niekoho,kto je nonstop pozitivny - no nezabil bys ho?:-)
    publikované: 18.12.2012 18:13:31 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  16. .
    tolko si ich v tom casovom obdobi a celkovo mal. ze nesadla proste identifikacia, tak sorry :D
    publikované: 18.12.2012 18:55:37 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. t haha no.. ani nie, nemal, ale za roky sa to nazbiera..
    bonbón mučil bych hó :)
    publikované: 18.12.2012 19:10:53 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014