noncreativ

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Na Silvestra sám, poraďte mi niečo, aby som sa zasmial!

Neviem, prečo mám dlhodobo také smutné obdobie? Fakt je to z tej jednej pracovnej povinnosti, ktorú idem absolvovať ako bažant a pritom sa odo mňa čakajú činy skúseného mazáka? Možno. Možno nedostatok nehy a vášne. Smiechu. S tou mojou sa často rehoceme. Menej často máme nejaké to mecheche. Čo mi pripomína Vianoce, kedy sme mali riadne dlhé a príjemné mecheche. Ale na Silvestra som sám, bez mecheche. Už od Vianoc bez mecheche...

Mohol by som ísť von, ale pravdu si poviem: Hľadal by som tam náhodné mecheche. A navyše nechce sa mi. Ešte navyše je to pre mňa samodeštrukčné, keďže s pubertálnou partiou sme si v puberte nevycválali všetok testosterón (alebo ho jednoducho máme stále veľa) a ako dospelým mužom... Haha, že dospelým mužom.

Vraj chlapi sú decká do smrti. Asi áno.

V tieto dni som zhliadol raz znova Gran Torino, Into the wild, Drive, Tenkú červenú líniu a podobné dokonalé snímky, ktoré mi nerobia dobre. Potreboval by som akúsi ľahkú, primitívnu a jednoduchú komédiu. Najradšej by som si ju pozrel v spoločnosti jednej z mojich ex, alebo kamarátok. Len, čo keď ja by som chcel stále mecheche. Mám fasa kamarátky a ex. Len som s nimi nejak málo. Aj viem prečo, keby som s nimi dlhšie, najprv by si ma podali ony a potom tá moja. Tej prajem skoré uzdravenie a v novom roku citlivejší prístup k mojej ubolenej a hlúpej duši.

Díky Bambi ;)

PS: Do nového roku viac mecheche pre všetkých!!!


Na návšteve | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    aj ženy sú deťmi po celý život.. teda tie, ktorým neprerástla cez hlavy zodpovednosť.. ak chceš komédiu, pozri si snowborďákov, to sa dá furt a furt a furt.. ak chceš knihu, tak maine reid jazdec bez hlavy.. :)
    publikované: 01.01.2013 15:03:47 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  2. fasa komédia
    teda seriál je animák Ugly americans
    *pridávam varovanie - nadáva sa tam a tečie krv... len pre silnejšie povahy
    :)
    publikované: 01.01.2013 19:45:24 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    janusha dúfam, že sú deťmi, dospelých dospelákov nemám rád :)
    jazdca vyskúšam ;)

    iviak mrknem ten seriál, ak to stihnem ešte pred návratom do práce ;)
    publikované: 04.01.2013 10:17:25 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014