noncreativ

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dlho som sa premáhal písať ďalšie pikošky môjho bitia

A nie, gramatika je správne :)

Môjho bitia... Nikto ma nebije. Ale je to celkom príhodné. Kedysi som si myslel, že život majú všetci posranejší ako ja. Stále to tvrdím. Ste na tom horšie, hlavne tí, ktorých som spoznal v minulosti, ženy, baby, chalani, všetci.

Ja sa mám výnimočne dobre nakoľko som sa oslobodil. Od Rodiny. Babka sa mi zbláznila. Definitívne. A to nemyslím Alzheimera mojej staršej nebohej babky. Tá ostala ležať a bolo. Trebalo sa starať, to už je dávno, prebolelo. Deda som nezažil. Namiesto toho mi však ostal druhý dedo a druhá babka. Sám sa čudujem, že moja matka, ich dcéra je na tom tak, ako je. Skvele. Z takého hovna zrodiť niečo ako je moja matka, klobúk dole. Nech mi nikto netvrdí, ako mu bolo v mladosti ubližované, ako sa stalo hento a ako toto a že to je ten dôvod, prečo ja robím celý život hlúposti a ubližujem iným... Kravina. Matka ako dôkaz. Z oboch strán všetci rozvedení. Okrem mojej mamky a tatka! Druhá vec je, že som po mamke. A nasledujem jej kroky. Vlastne som tak dlho s mojou priateľkou len vďaka tomu, že som povaha čiastočne veľmi kludná (čo sa týka vzťahu, inak som neurotický nervák, po tatovi) a foremná. Hlavne, keď mám za priateľku jebandu, nie?

O inom som chcel. Som rád, že sa môžem vyvarovať všetkých sračiek, ktoré porobili všetci okolo. Vyvarovať sa tatkovej neurotickosti a maminej ústupčivosti. Som chlap, ale chcem byť ako moja mamka. Tá si z tých svojich rodičov odniesla len to dobré, a že to musela tvrdo hladať...

Na margo ostatného sa vyjadrovať netreba. Rodina ostala ako vždy pohromade, aspoň my štyria, iní sú pre mňa mŕtvi. Ešte tá moja teta, tú ľúbim, aj s jej malou dcérkou, ktorá je hviezda! Čaká ďalšiu princeznú, s ďalším chlapom, teda chlapcom, ale to ja rozoberať nebudem, tiež som vždy chcel o desať rokov staršiu babu. Teším sa, ale uvidím ju maximálne raz za rok, blbé. Ale veď nakoniec táto moja teta nie je celkom mojou tetou, čo som sa dozvedel tak pred rokom. No čo, ani moja prababka nebola moja prababka, čo som sa tiež dozvedel tak nedávno. Ktovie, s kým mala moja babka ešte koho, a mój dedo, Uff, kurvinec toto. Bojím sa, že vo mne rastie klíčko rozdávača semena, kade pôjdem.

Ale tak krásy som nepobral, šarmu tiež nie a na škaredé ženy neletím. Takže snáď neuletím so žiadnou ženou mimo a nenechám jej v brušku malého nonča. I keď sa na mňa na sluźobke v penzióne stále usmieva jedna mladá pekná maďarka a ja na ňu. Ale to len tak, že chichi ahoj, prosím si kávu.

A u tejto maďarky všetko pokazil môj slepý, hluchý a nedoslýchavý šéf, ktorý utrúsil pred týždňom pri odchode zo služobky, keď ma náruživo zdravila "Ahóóój", hlučnú poznámku cez celú halu penziónu: "Bohača vy ju máte dobre rozrobenú!" No čo, dievča sme zahanbili, škoda, milá baba, ale tak môj šéf je káder.

Ako vždy, veľa slov, málo povedaného, zamotané, polopravdy a poloklamstvá a kus hnusnej pravdy. Niečo ako ja.

Inak som workoholik, zarobiť si ešte len zarobím, lebo zatiaľ zákazky nejdú, ale pôjdu, a páči sa mi samota, aj keď ju nenávidím. Inak ma má každý furt za boháča a chalana zo zbohatlíckej rodiny a my máme pritom hovno :). A ešte jedna vec, prišiel som na správnu odpoveď, teraz úplne mimo: Som šťastný, že môžem byť nešťastný, to je prepich života.


Na návšteve | stály odkaz

Komentáre

  1. mne
    sa to paci,aj tie presmycky ze bitia,prepich...
    publikované: 13.05.2013 12:26:40 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. a dnes mi ta moja odpovedala na otazku:
    "vies bejbe, ze keby nie som taky kludny etc. vo vztahu aky som, tak uz davno spolu nie sme?"
    žé:
    "ano viem."
    :D
    publikované: 13.05.2013 19:50:06 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  3. maly
    budha?:-))
    publikované: 14.05.2013 07:47:38 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. fúúú, pekne si to... o mamke
    mať syna chcela by som takého ako si Ty :-)
    a moja dcéra, tá mladšia hovorí
    " Mama, potrebujem psychiatra, lebo nemám problémy, môj najväčší problém je, že nemám problém."
    Toto na Vás mladých milujem...ste besprostredne úžasní
    publikované: 14.05.2013 15:55:56 | autor: zara (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. velky Hitler skorej...aaach
    mno...:)

    zara :) pekne si to napisala :D ty mas fasa baby podla toho co citam pocuvam videl som :)
    publikované: 14.05.2013 21:03:19 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Non,
    ==Ako vždy, veľa slov, málo povedaného, zamotané, polopravdy a poloklamstvá a kus hnusnej pravdy. Niečo ako ja. ==krásna veta, aj keď nie holá, hoci holá pravda.
    ==..maminej ústupčivosti== a nerozmýšľal si, že to nie je ústupčivosť, ale ŽENSKÁ DIPLOMACIA?

    tvoje polemizovanie sa mi veeľmi páči
    publikované: 14.05.2013 21:18:33 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. zenska diplomacia...
    co ti ja viem... som tak zženštilý muž potom? :) :)
    publikované: 16.05.2013 21:14:46 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  8. to si
    nemyslim,diplomacia nie je zzenstila,zaboxovat si mozes aj do vankusa(dobre,toto je trochu zzenstile),resp.vo fitku(toto uz nie je):-)
    publikované: 17.05.2013 11:22:14 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014