noncreativ

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

17. November, rok n+1

Možno si niektorí pamätajú môj prvý blog na tejto stránke pod vlastným menom "V". Krásne začiatky, rozhovory do noci, naivita a sloboda. Písal som v jednom článku ako do pár rokov bude po uliciach bordel, ľudia sa vzbúria a budú podpalovať autá. Jeden z kápov blogu mi vtedy písal, aby sme jeho auto nechali na pokoji, dúfam, že ho vzbúrenci poslúchnu, pretože je "to" tu. Vrchnosť a systém si koleduje o problémy.

Pred tými pár rokmi som mal naivnú predstavu, že sa vzbúria ľudia, ktorí túžia po slobode, spravodlivosti, rovných šanciach pre všetkých. Nie, nie. Reakcionisti, neonacisti, komunisti, orálni exibicionisti, chuligáni. To, čo protestuje na uliciach (zas a o rok znova a znova) je z väčšiny táto chamraď, ktorá potrebuje robiť bezcielny bordel. K tej sa nehodlám pripojiť. Slušných ľudí z davu ľutujem, ale kým sa nepostavia okrem pár jedincov proti tejto chamradi, tak sú všetci v jednom vreci. V nedeľu poobede radšej idem do práce, síce tretí víkend po sebe, ale bude mi tam lepšie.

Zas ma to privádza k opakovanému konštatovaniu. Tam, kde je dav, je manipulácia. Jedinec, Pár, Rodina, Rod, Komunita a dosť. Inak všetok vypáliť. Som absolútne znechutený z dnešnej spločnosti, z včerajšej spoločnosti a aj zo zajtrajšej spoločnosti. Choďte do riti s Novembrom, karieristom Budajom, Radičovou, prepitým Havlom, Ficom, Mečiarom, Kotlebom, komediantom Mišúňom, červeným Mihálym aj s tými jeho sliepkami. Schovajte sa do jedného kýbla a podpálte sa. Nechcete zmenu, chcete dať rásť svoje EGO do neba. Vyjebané EGO.

Ako som to? Ja najmúdrejší hovoril? Viera v absolútnu ničotu oslobodzuje od absolútnej prijebanosti tejto spoločnosti? Tuším. Idem. Dovidenia.

Blues výplatnej pásky a poloprázdneho srdca.


Na návšteve | stály odkaz

Komentáre

  1. nonco,
    nebudem sa k spotu vyjadrovat,som tak znechutena,ze skoda slov,radsej sa opytam,kto to noti v tom clipe?:-)
    publikované: 20.11.2013 16:33:08 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. his name is...
    Dáša fon Fľaša, dlhoročný pesníčkar a člen mnohých dobrých kapiel :)
    publikované: 23.11.2013 14:54:27 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
  3. aha,
    som nemala o nom sajnu:-)
    publikované: 24.11.2013 12:29:17 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. tak to vacsina ludi
    :)
    publikované: 24.11.2013 13:08:17 | autor: noncreativ (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014